Alla inlägg under december 2014

Av Johanna Karlsson - 5 december 2014 15:24

       


Hej hej

 

Helt otroligt att klockan är halv fyra och det är snart mörkt men ändå har man ingen riktigt julkännsla då det inte är någon frost eller någon snö :'(


Idag har jag jobbat med underbara roliga kollegor som verkligen har min humor xD När man kan skoja och ha roligt samtidigt som man jobbar så går dagarna fortare och man trivs tycker jag.

Men nu är jag så himla trött och hade velat gå och lägga mig i min sköna säng och gosa ner mig med Slash ( en av katterna) Han har blivit så himla kelig och det gillar jag.

 

Nu ikväll ska jag inte göra så mycket kanske baka en kaka eller så ska jag åka och hälsa på Sanne en stund. Senare ikväll ska jag iaf tillbringa några timmar i stallet och rida lite barbacka :)

 

Koffe ska på julbord med sina arbetskamrater och de respektive får inte följa med buhu. Fast jag kan tycka det är lite skönt att slippa följa med, då slipper man dra in magen en hel kväll och vara trevlig haha!

 

Hoppas ni får en bra fredag ajö!

Av Johanna Karlsson - 3 december 2014 07:55

 


Godmorgon

 

Syns det att jag saknar sommaren och alla dess fantastiska rundorna ? <3

Igår och idag ska jag stanna hemma från jobbet då jag spydde igår morse men spydde inte mer än den gången så det kan inte vara någon influensa..

 

Jag tror det kan beror på alla medeciner jag äter samt all stress jag har inombords och kroppen talar väll om att jag är inte oki, jag har också slags hjärtklappningar då och då som jag kan känna och sen kan jag bli anfådd bara jag sitter i soffan.

 

Jag önksar jag hade kunnat lyssna på min kropp men ibland går det inte och man måste försöka ändå fast jag försöker stressa mindre.

 

Det ska bli skönt med ledighet från jobbet så jag kan varva ner lite och bara tänka på mig själv <3

Idag ska jag vila så mycket jag bara kan och titta på lite filmer och sen ska jag försöka ta mig upp till stallet och umgås lite med fazetta iaf fixa hennes box.

 

Hoppas ni får en trevlig dag!

Av Johanna Karlsson - 1 december 2014 07:56

Idag är det brottom!

 

Jag tog för lång tid på mig på toaletten genom att sminka mig osv så nu har jag inte mer än en kvart på mig att äta frulle och dricka kaffe innan det är dags att köra till jobbet!

 

Idag har jag en sån riktigt glida tid. börjar halv nio till halv ett underbart!

resten av tiden kommer jag att tillbringa i stallet med min häst och en runda får det blir.

Nu har eftermiddagen veckan börjat och det menas att koffe kommer inte vara hemma ikväll utan han jobbar fram till 11 på kvällen sen hemma vid ett och då ligger jag och sover..

Så jag har en tråkig vecka framför mig själv. Tur är att jag har mina djur och en mamma som hälsar på ibland :)

 

Hon ska hjälpa mig att putsar fönstrena, för det suger jag riktigt på iaf med sånna här gammla fönster! baah...

 

aja dricka upp kaffet och äta,sen är det jobb på chemat.

Ha en skön måndag så ses vi igen :)

Ovido - Quiz & Flashcards